Medic 4 All intra in Romania cu 6 mil. euro

Postat la 13 august 2008 20 afişări

Furnizorul de servicii de medicina mobila Medic 4 All, cu sediul in Elvetia, va intra pe piata romaneasca a serviciilor medicale private printr-o investitie in urmatorii trei ani cifrata la sase milioane de euro, a declarat pentru BUSINESS Magazin, CEO-ul companiei, Shai Misan

Compania va oferi servicii de telemedicina (servicii medicale la distanta – n. red.) prin operarea unui call-center si a unui centru medical operativ, in cadrul caruia vor lucra 100 de medici, ambele fiind operationale incepand cu acest an. Pretul serviciilor de telemedicina vor costa intre 10 si 100 de euro pe luna, acestea putand fi accesate prin intermediul internetului, al telefonului mobil si al televizorului.

 

“Ne-am hotarat anul trecut sa intram pe piata romaneasca pentru ca am observat ca exista potential si pentru ca domeniul serviciilor medicale private se dezvolta foarte rapid”, a explicat seful Medic 4 All motivul pentru care compania a decis sa investeasca in Romania. In urmatorii trei ani, operatorul de servicii de telemedicina are in vedere penetrarea pietei poloneze, unde acesta opereaza momentan cateva proiecte.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
telemedicina,
Medic 4 All,
Shai Misan
/actualitate/afaceri/medic-4-all-intra-in-romania-cu-6-mil-euro-2921601
2921601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.