Meciul Crizei

Postat la 06 octombrie 2009 7 afişări

Desi mai degraba s-ar putea vorbi de un meci al tuturor companiilor contra crizei care le ameninta pe toate, firmele romanesti si multinationalele au gasit in perioada economica dificila un nou teren de a-si masura fortele.

Accesul mai usor la credite si echipele de management cu mai mare experienta sunt avantaje traditionale ale multinationalelor, dar unii manageri romani identifica si altele, care tin fie de cultura, fie de legislatie, care nu sustine cu nimic afacerile romanesti (opinia fratilor Micula de la European Drinks).

De partea lor insa, companiile independente au ca avantaje principale mobilitatea si viteza mai mare de luare a deciziilor, precum si cunoasterea mai buna a pietei.

Click aici pentru a citi continuarea materialului.www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Macroeconomie,
criza management
/actualitate/afaceri/meciul-crizei-4961118
4961118
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.