McCann PR lanseaza Snapshot

Postat la 18 martie 2009 166 afişări

McCann PR lanseaza Snapshot, divizia de Interactive PR si Emerging Media, care va oferi servicii de comunicare online adresate companiilor din sectorul IT&C.

"La inceputul acestui an, McCann PR a luat decizia de a continua procesul de specializare si de a pune bazele unei divizii axate pe digital PR. Snapshot raspunde nevoii tot mai ridicate a pietei pentru specialisti in comunicare online”, spune Imola Zoltan, managing partner, McCann PR. Serviciile oferite de Snapshot sunt din aria consultantei interactive si emerging media, online corporate si brand communication, online media relations, online editorial services si a training-urilor de online communication.

Aceste servicii sunt adresate in principal companiilor din sectorul IT&C. Odata cu afilierea, in 2006, la Weber Shandwick, McCann PR a inceput un proces de specializare a echipelor agentiei. Astfel, in 2008 agentia detinea echipe specializate pe Tech PR, Consumer PR, Health si Financial PR. "Tehnologiile online au schimbat modul in care informatia este partajata si consumata. Experienta acumulata in cadrul echipei Tech PR ne-a sustinut in formarea diviziei", precizeaza Veronica Nicolae, managing partner Snapshot.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mccann-pr-lanseaza-snapshot-4059995
4059995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.