Marius Stancescu: “Suntem in discutii cu Francisc Bodo pentru a se alatura proiectului Sunbelt.”

Postat la 17 februarie 2009 68 afişări

Dupa ce si-a anuntat intrarea pe piata de fuziuni si achizitii prin preluarea francizei Sunbelt, Moore Stephens Riff trece la primul pas de dupa achizitie: completarea echipei de consultanti.

Francisc Bodo, fostul director de investitii al GED Capital, poate deveni al patru-lea partener Sunbelt, spune Marius Stancescu, pentru Business Magazin: “Suntem in discutii avansate cu unul dintre vechii nostrii colaboratori, Francisc Bodo, care s-a aratat incantat de posibilitatea de a lucra pe proiectul Sunbelt.”

Bodo a renuntat la cariera din private equity in momentul in care s-a retras din fotoliul de director de investitii al fondului spaniol GED, pentru a intra pe piata de consultanta cu propria companie, Bodo Consulting. Daca discutiile se concretizeaza, Francisc Bodo va deveni al patru-lea partener al Sunbelt, alaturandu-se lui Adrian Buga, fost director general la Adevarul, Elena Toma, cea care are o importanta experinta pe piata de M&A de peste ocean, si Marius Stancescu, presedintele Riff, cel care detine dreptul de franciza pentru Sunbelt in Romania, Ungaria, Moldova, Serbia [i Bulgaria.

Cititi aici mai multe despre intrarea Riff pe piata de fuziuni si achizitii.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/marius-stancescu-suntem-in-discutii-cu-francisc-bodo-pentru-a-se-alatura-proiectului-sunbelt-3940019
3940019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.