Marius Bulugea este noul director general al PAID

Postat la 15 octombrie 2009 18 afişări

Marius Bulugea ocupa in prezent functia de director general al Directiei de Reglementari si Autorizari pentru Asigurari Obligatorii, in cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Directorul general va trebui ca intr-o prima etapa sa elaboreze schema de organizare a nou-formatei societati", a declarat Bulugea. Potrivit lui Constantin Toma, presedintele PAID, in perioada imediat urmatoare vor incepe demersurile pentru organizarea PAID si selectarea furnizorului sistemului IT.

"De asemenea, vom avea discutii cu reasiguratorii si brokerii de profil pentru gasirea celei mai avantajoase variante de plasare a riscurilor", a mai spus Toma.

PAID este societatea care va emite politele de asigurare obligatorie a locuintelor, incepand de anul viitor.

Din PAID fac parte ASTRA Asigurari, Groupama Asigurari, CLAL Romania Asigurari Reasigurari, Uniqa Asigurari, City Insurance, Certasig Societate de Asigurare Si Reasigurare, Asigurare Reasigurare ARDAF, Generali Asigurari, Carpatica Asig, Euroins Romania Asigurare Reasigurare, Grawe Romania Asigurare, Credit Europe Asigurari-Reasigurari si ABC Asigurari-Reasigurari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/marius-bulugea-este-noul-director-general-al-paid-4992766
4992766
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.