Mama lui Michael Jackson face filme despre fiul ei

Postat la 03 iulie 2010 30 afişări

Katherine Jackson este pe punctul de a semna un contract care ii va permite sa produca si sa distribuie cateva lungmetraje inspirate din viaţa celebrului ei fiu, daca va obtine acordul administratorilor averii acestuia.

Howard Mann, editorul volumului "Never Can Say Goodbye", lansat recent de Katherine Jackson, va coproduce cu aceasta un lungmetraj care va contine imagini cu Michael Jackson filmate din copilarie si pana in ultimele saptamani de viata ale artistului.

Potrivit site-ului TMZ.com, Katherine Jackson se afla in posesia catorva inregistrari video, ce totalizeaza cateva sute de ore si care surprind momente semnificative din viata cantaretului, inclusiv momentul mutarii familiei Jackson din orasul Gary, Indiana la Los Angeles, dupa ce grupul Jackson 5 a semnat un contract important cu celebra casa de discuri Motown.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/mama-lui-michael-jackson-face-filme-despre-fiul-ei-6485724
6485724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.