Lucrarile la Cathedral Plaza pot fi reluate

Postat la 30 iunie 2009 42 afişări

Lucrarile de constructie ale cladirii de birouri Cathedral Plaza, amplasata in imediata apropiere a Catedralei Sfantul Iosif, pot fi reincepute dupa ce dezvoltatorul proiectului, Millennium Building Development, parte a Willbrook Management, a castigat recursul la sentinta de anulare a autorizatiei de constructie

Proiectul Cathedral Plaza a fost autorizat de Primaria Sectorului 1 pe 24 februarie 2006. Lucrarile au fost incepute in data de 9 martie 2006. In aprilie 2006, avizele au fost contestate in instanta de reprezentantii Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucuresti, procedurile juridice derulandu-se timp de aproximativ trei ani, timp in care Tribunalul Dambovita a anulat si autorizatia de constructie a proiectului. Din iulie 2007, lucrarile au fost intrerupte pana la solutionarea cauzei, cladirea pe structura metalica fiind deja aproape inaltata.

 

"In acest context, Millennium Building Development spera ca incheierea procesului judiciar prin sentinta din 25 iunie 2009, va pune punct unui prea indelungat conflict in cazul Cathedral Plaza si va defini cadtul legal necesar restabilirii unor relatii de buna vecinatate intre parti", se spune intr-un comunicat al dezvoltatorului. Potrivit reprezentantilor Willbrook, decizia judecatoreasca este irevocabila.

 

Willbrook Management mai are in derulare proiectul de birouri Platinum Business and Convention Center si proiectele rezidentiale Soho Residence si Oxford Gardens.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/lucrarile-la-cathedral-plaza-pot-fi-reluate-4607147
4607147
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.