Locuintele vechi fara certificat energetic, excluse din Prima Casa 2

Postat la 23 februarie 2010 18 afişări

Locuintele vechi achizitionate prin programul Prima Casa trebuie sa se incadreze intr-una din clasele A, B sau C de eficienta energetica, criteriu aplicabil incepand cu data introducerii certificatului energetic. Pe de alta parte, bancile trebuie sa transmita Fondului de Garantare a Creditelor IMM si Ministerului Finantelor, in maximum sapte zile, costurile totale si valoarea estimata a finantarilor care vor fi garantate in 2010 prin Prima Casa.

"Locuintele vechi cumparate prin programul Prima Casa trebuie sa se incadreze in una dintre clasele A, B sau C de eficienta energetica, odata cu introducerea certificatului energetic", a declarat pentru incont.ro presedintele Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Aurel Saramet. In cazul locuintelor noi, ele trebuie sa aiba clasa energetica A sau B, a mai spus Saramet.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/locuintele-vechi-fara-certificat-energetic-excluse-din-prima-casa-2-5603724
5603724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.