Leasingul a trecut de la vanzarea de credite la cea de masini

Postat la 26 noiembrie 2009 14 afişări

Piata de leasing financiar, estimata la o valoare a bunurilor finantate de 1,25 mld. euro anul acesta, in scadere de la 4,8 mld. euro in 2008, a trecut de la vanzarea de credite la vanzarea de masini, spun managerii firmelor de top, care se obisnuiesc greu cu aceasta idee si sunt pesimisti pentru 2010.

"Situatia e critica si dura din perspectiva mea. Piata s-a dezvoltat in anii trecuti fara control, am finantat excesiv. De fapt, am finantat la nivelul de dezvoltare al economiei la momentul respectiv.

Acum vindem masini, am vandut multe masini. Eu nu sunt din bransa asta. In loc sa facem ceva asemanator cu bankingul, vindem masini", a spus Claudiu Stanescu, director general al BCR Leasing, a doua companie din piata la sfarsitul anului trecut, in cadrul Galei "Companii de leasing de top".

Cititi mai multe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
leasing,
Claudiu Stanescu,
BCR Leasing
/actualitate/afaceri/leasingul-a-trecut-de-la-vanzarea-de-credite-la-cea-de-masini-5134192
5134192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.