La sase ani de la lansare, Facebook a ajuns la 400 de milioane de utilizatori

Postat la 05 februarie 2010 18 afişări

Facebook a implinit sase ani si se pregateste sa depaseasca, saptamana aceasta, pragul de 400 de milioane de utilizatori, de doua ori mai multi decat cu un an in urma, scrie Mark Zuckenberg, intr-un mesaj publicat pe blogul retelei de socializare.

Azi sarbatorim a sasea noastra aniversare si, saptamana acesta, vor fi 400 de milioane de persoane pe Facebook. Cu doar un an in urma, aveam circa jumatate din acest numar de utilizatori si, multumita voua, am facut progrese importante in a face lumea mai conectata si mai deschisa pe parcursul ultimului an", mentioneaza Zuckenberg, intr-un mesaj adresat comunitatii platformei de socializare si publicat pe blogul acesteia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Facebook,
retea sociala,
utilizatori
/actualitate/afaceri/la-sase-ani-de-la-lansare-facebook-a-ajuns-la-400-de-milioane-de-utilizatori-5478420
5478420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.