Kingston Technology: Vanzarile au crescut cu 41% in 2008

Postat la 11 martie 2009 9 afişări

Kingston Technology companie care ofera o gama variata de produse de memorie si servicii concepute pentru optimizarea productivitatii si a performantelor de sistem a raportat o crestere de 41% a volumului de unitati de memorie vandute in 2008, in comparatie cu rezultatele obtinutein 2007.

Vanzarile mondiale inregistrate de companie s-au ridicat la patru miliarde de dolari, in scadere cu 500 de milioane de dolari fata de nivelul atins in 2007.

In ciuda scaderii cifrei de afaceri compania a raportat cresteri ale volumului pe toate segmentele de produs: memorii Flash, memorii Branded, memorii ValueRAM si HyperX pentru gameri si entuziasti, iar in 2008 compania si-a extins cota de piata atat pe segmentul DRAM, cat si pe segmentul memoriilor Flash.

"Kingston Technology, asemeni competitorilor sai, a resimtit scaderea industriei si saturatia pietei din anul 2008", a declarat John Tu, co-fondator Kingston, precizand ca in ciuda acestui lucru compania se afla intr-o pozitie sigura datorita resurselor financiare de care dispune.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Kingston Technology,
it&c,
vanzari
/actualitate/afaceri/kingston-technology-vanzarile-au-crescut-cu-41-in-2008-4039602
4039602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.