Kiabi nu a rezistat pe piaţa românească. Compania caută cumpărători pentru cele şase magazine

Postat la 22 iunie 2012 15 afişări

Retailerul francez de îmbrăcăminte Kiabi va ieşi de pe piaţa românească, unde a deschis primul magazin în anul 2009, în prezent fiind în căutarea unor parteneri care să preia cele şase magazine operate în România, a declarat pentru MEDIAFAX, Yann Le Blay, director în companie.

"Căutăm pe cineva care să preia cele şase magazine pe care le deţinem în România, patru în Bucureşti şi câte unul în Constanţa şi Cluj-Napoca", a arătat Le Blay, director în cadrul subsidiarei din România. Scăderea cifrei de afaceri în 2011 este principalul motiv pentru care compania a decis să se retragă din România. Kiabi a investit circa 3 milioane de euro pentru cele şase magazine deschise în România, iar planurile companiei vizau dezvoltarea a 20 de unităţi pe piaţa locală până la sfârşitul anului 2014.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kiabi,
iesire,
piata,
cumparatori
/actualitate/afaceri/kiabi-nu-a-rezistat-pe-piata-romaneasca-compania-cauta-cumparatori-pentru-cele-sase-magazine-9772267
9772267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.