Jennifer Lopez, vedeta ale cărei parfumuri se vând cel mai bine

Postat la 02 iulie 2012 32 afişări

Jennifer Lopez a fost desemnată "regina parfumurilor" de o parte a presei americane, întrucât produsele de acest tip lansate de-a lungul anilor de cunoscuta actriţă şi cântăreaţă au generat venituri totale de aproximativ 80 de milioane de dolari.

Veniturile obţinute de Jennifer Lopez graţie celor 18 parfumuri pe care le-a lansat în ultimii 10 ani le-au depăşit cu mult pe cele obţinute de "rivalele" ei actriţa Sarah Jessica Parker şi cântăreaţa Madonna, informează femalefirst.co.uk. Britney Spears ocupă locul al patrulea, graţie parfumurilor sale "Believe" şi "Fantasy", iar cântăreaţa canadiană Avril Lavigne ocupă poziţia a cincea. Topul a fost alcătuit de site-ul Escentual.com, specializat în comercializarea produselor cosmetice şi de înfrumuseţare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parfumuri,
jennifer lopez,
vanzari
/actualitate/afaceri/jennifer-lopez-vedeta-ale-carei-parfumuri-se-vand-cel-mai-bine-9805028
9805028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.