Iulius Group investeste 50 mil. euro intr-o parcare subterana la Iasi

Postat la 05 august 2008 36 afişări

Iulius Group, companie controlata de catre omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, va investi peste 50 de milioane de euro pentru construirea unei parcari subterane cu o capacitate de 3.000 de locuri

Parcarea va fi amplasata in subsolul complexului Palas Iasi, urmand sa aiba intre trei si cinci nivele. Parcarea va deservi zona comerciala, office, hoteliera, rezidentiala si cea de agrement din incinta proiectului Palas.

 

“Din punct de vedere tehnic, amenajarea acestei parcari este o mare provocare. Inedita va fi si semnalistica parcarii, iar instalatiile in caz de incendiu, cele pentru ventilatie si pentru masurarea nivelului emisiilor de gaze sunt de ultim moment, presupun ca si acestea unice in Romania”, a afirmat Joachim Jörger, managerul de proiect al ansamblului Palas, reprezentant al companiei germane Assmann Beraten+Planen.

 

Proiectul imobiliar Palas Iasi urmeaza sa fie finalizat in 2010, urmand sa includa o zona comerciala cu o suprafata de 41.500 de metri patrati, 13.500 mp de spatii de biouri, mai multe hoteluri, o zona rezidentiala cu 500 de apartamente si un parc cu o suprafata de cinci hectare.

 

Proiectul a obtinut marele premiu in cadrul Targului de Retail si Real Estate „MAPIC” Cannes-Franta, categoria „Best Retail Development over 20.000 sqm”. Investitia in dezvoltarea proiectului Palas Iasi este estimata la 250 de milioane de euro.

 

Iulius Group detine in prezent pe piata locala trei centre comerciale sub brandul Iulius Mall, situate in Iasi, Timisoara si Cluj, precum si un alt proiect in deztoltare, la Suceava, mall care urmeaza sa fie finalizat in toamna acestui an.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/iulius-group-investeste-50-mil-euro-intr-o-parcare-subterana-la-iasi-2851518
2851518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.