IPhone in loc de telecomanda

Postat la 11 ianuarie 2010 47 afişări

In cadrul Consumer Electronics Show, cel mai mare targ tehnologic, care a avut loc saptamana trecuta la Las Vegas, compania franceza Parrot, care realizeaza accesorii pentru telefoanele mobile a adaugat o functionalitate noua pentru iPhone, cea de telecomanda pentru AR.Done, un elicopter de jucarie. Astfel, elicopterul de plastic, care are aproximativ 30 de cm va putea fi controlat prin intermediul ecranului iPhone-ului sau al iPod Touch-ului. Jucaria se conecteaza la iPhone prin intermediul Wi-Fi.

In viitor, Parrot planuieste sa lanseze un joc care amesteca lumea reala vazuta de catre AR.Done cu realitatea virtuala. Asta inseamna ca pe ecranul iPhone-ului elicopterul va aparea luptandu-se cu roboti. "Aceasta jucarie va avea impact la consumatori deoarece se pot juca cu ea afara", a spus Henri Seydoux, CEO Parrot.

Copmpania a spus ca jocul va fi lansat la finalul acestui an, pretul nefiind inca stabilit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
CES,
IPhone,
telecomanda,
Parrot
/actualitate/afaceri/iphone-in-loc-de-telecomanda-5308745
5308745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.