Ionut Popescu a demisionat de la Eximbank

Postat la 11 mai 2010 24 afişări

Directorul general al Fondului Proprietatea a demisionat, de la 1 mai, din Consiliul de Administratie al EximBank, unde a fost numit ca membru la inceputul anului trecut, dar va activa in organismul de conducere al bancii pentru inca trei luni, potrivit reprezentantiilor bancii.

"Ionut Popescu si-a inaintat demisia din Consiliul de Administratie al EximBank incepand cu 1 mai. Potrivit contractului de mandat, are o perioada de preaviz de trei luni", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de relatii publice si marketing al EximBank, Oana Nuta.

In luna februarie 2009, actionarul majoritar al EximBank, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a schimbat sase din cei sapte membri ai Consiliului de Administratie, inclusiv presedintele institutiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
Ionut Popescu,
Eximbank,
demisie
/actualitate/afaceri/ionut-popescu-a-demisionat-de-la-eximbank-6109743
6109743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.