Investitie in pantofi cu personalitate

Postat la 29 iunie 2009 25 afişări

Afacerea de incaltaminte hand-made sub brandul ChouChou a comercializat 75 de perechi de pantofi la doua saptamâni de la lansare.

Cu o investitie initiala de 6.000 de euro, proiectul ChouChou a dezvoltat un sistem de personalizare a fiecarui produs de incaltaminte, pentru a se adapta la cerintele publicului tinta. Preturile produselor variaza intre 170 si 290 de lei, iar pâna in prezent au fost create 200 de perechi de pantofi. "Estimam sa ne amortizam investitia initiala in circa 3 luni", a precizat Olivia Dutu, din partea ChouChou.

In primele doua saptamâni de la lansarea brandului ChouChou, proprietarii afacerii de incaltaminte au vândut 75 de perechi de pantofi, dintre care 30 prin comenzi online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pantofi,
retail,
chouchou,
incaltaminte
/actualitate/afaceri/investitie-in-pantofi-cu-personalitate-4605181
4605181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.