Intel a lansat o serie noua de procesoare

Postat la 31 martie 2009 12 afişări

Intel, companie ce dezvolta tehnologii, produse si programe in mediul IT a lansat 17 procesoare din gama enterprise care se adapteaza automat la niveluri specifice de consum energetic, tranzactii rapide in centre de date si cautari in baze de date.

"Noile procesoare Intel Xenon 5500 stau la baza urmatorului deceniu de inovatii", a spus Patrick Gelsinger, Senior Vice President & General Manager, Intel's Digital Enterprise Group."Aceste cipuri arata progresele care s-au produs in domeniul virtualizarii si administrarii sarcinilor de lucru si vor crea noi oportunitati pentru fortarea limitelor stiintei si tehnologiei", a completat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
Intel,
procesoare,
consum energetic
/actualitate/afaceri/intel-a-lansat-o-serie-noua-de-procesoare-4121089
4121089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.