IKEA: Nu vom face magazin la Timpuri Noi

Postat la 14 iulie 2010 58 afişări

Grupul suedez IKEA a confirmat achizitia platformei Timpuri Noi din Bucuresti, dar tranzactia a fost realizata de catre divizia de dezvoltare imobiliara a companiei - Inter IKEA - care nu va folosi lotul pentru realizarea unui nou magazin de mobilier IKEA.

"Inter IKEA confirma cumpararea unei proprietati in zona Timpuri Noi din centrul capitalei Bucuresti. Proprietatea fost cumparata de Vastint Holding B.V., divizia de proprietati a Inter IKEA Group. Este o investitie pe termen lung cu scopul de dezvoltare a unor spatii cu destinatii mixte: rezidentiale, de birou si de retail", au anuntat reprezentantii grupului suedez.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ikea-nu-vom-face-magazin-la-timpuri-noi-6556741
6556741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.