Iaurturi Yoplait in editie limitata pentru Sarbatori

Postat la 07 decembrie 2007 1 afişăre

Tnuva, producatorul iaurturilor Yoplait, a lansat o editie limitata dedicata perioadei de Craciun. Yoplait cozonac cu nuca si Yoplait mar copt cu scortisoara sunt iaurturi dezvoltate si produse in fabrica din Popesti-Leordeni, din apropierea Capitalei.

Gama Yoplait continea deja, in momentul lansarii editiei limitate, sapte tipuri de iaurt, din care unul simplu si restul cu fructe. Tnuva a intrat pe piata in acest an, in urma dezvoltarii unui proiect green-field in valoare totala de 55 de milioane de euro.

Pe piata, a carei valoare ar putea ajunge in acest an la 1 miliard de euro, sunt acum cateva zeci de companii ce proceseaza lapte. Firmele ce acopera insa intreaga tara se pot numara pe degete, majoritatea fiind active doar la nivel local sau regional.

Cele mai mari companii din domeniul lactatelor, in functie de vanzari, sunt acum Friesland Foods Romania, Danone, Hochland, Albalact si La Dorna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Tnuva,
Danone,
Hochland,
Albalact,
La Dorna
/actualitate/afaceri/iaurturi-yoplait-in-editie-limitata-pentru-sarbatori-1078149
1078149
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.