Hugo Boss ar putea transfera in Romania o parte a productiei unei fabrici din SUA

Postat la 04 ianuarie 2010 49 afişări

Producatorul german de articole de lux Hugo Boss va inchide in aprilie 2010 o fabrica din Statele Unite, cu 300 de angajati, iar productia de costume ar urma sa fie transferata in Romania, Bulgaria si Turcia, tari cu un nivel scazut al costurilor salariale.

Hugo Boss intentioneaza sa continue sa plateasca cei 300 de angajati pana la inchiderea fabricii din Cleveland, SUA, in aprilie 2010 , chiar daca necesarul de productie se va reduce in aceasta perioada. Dupa aceasta data, conducerea vrea sa colaboreze cu sindicatele pentru a negocia un pachet corect de compensatii pentru concediere", a anuntat compania intr-un comunicat, citat de site-ul cleveland.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fashion,
Hugo Boss,
fabrica,
haine,
Cleveland
/actualitate/afaceri/hugo-boss-ar-putea-transfera-in-romania-o-parte-a-productiei-unei-fabrici-din-sua-5258040
5258040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.