Hervis Sports vine in Bucuresti

Postat la 29 octombrie 2008 68 afişări

Hervis, divizia de retail sportiv a grupului Spar, deschide in 31 octombrie, primul magazin din Capitala, in urma unei investitii de 350.000 de euro. Pana la sfarsitul lui 2014, reteaua ar urma sa creasca de zece ori, pana la 50 de magazine.

Noul magazin Hervis Sports, care ocupa aproape 1.600 mp in centrul comercial Liberty Center, este a cincea inaugurare din tara, facuta de austriecii de la Hervis Sports&Fashion, dupa magazinele deschise in Cluj, Targu Mures, Sibiu si Oradea.

Compania si-a planificat ca la sfarsitului lui 2008 sa numere sase magazine pe piata locala si sa incheie anul cu o cifra de afaceri de 13 milioane de euro, de cel putin cinci ori mai mare decat anul trecut. Primul magazin din tara al lantului austriac, care comercializeaza branduri precum Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Fischer, Kilimanjaro, Atomic, Mammut, Rossignol sau Kettler, a fost deschis in octombrie 2007.

"Cu peste 30.000 de produse pe rafturi acoperim o gamă variată de imbracaminte, incaltaminte, accesorii vestimentare si echipament sportiv”, spune Catalin Pozdarie, director general al Hervis Sports Romania.

Pe o piata a articolelor sportive, estimata sa ajunga anul acesta la 200 de milioane de euro, vanzarile se impart intre retele comerciale (hipermarketuri si cash & carry), magazine monobrand de profil (ca Lotto, Nike, Reebok, Adidas sau Puma) si cateva firme care reunesc mai multe branduri de profil (Intersport, Famous Brands).

nfiintata in 1973, compania austriaca Hervis Sports&Fashion administreaza direct 141 de magazine in Austria, Ungaria, Cehia, Slovenia, Croatia si Romania. Compania, care are peste 3.000 de angajati, a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 382 de milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
comert,
articole sportive
/actualitate/afaceri/hervis-sports-vine-in-bucuresti-3392711
3392711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.