Help Net, crestere de 45% a afacerilor pe T1

Postat la 24 iunie 2008 43 afişări

Reteaua de farmacii Help Net, parte a grupului farmaceutic Farmexim, a inregistrat, in primele trei luni ale anului, o crestere de 45% a cifrei de afaceri, pana la 16 milioane de euro, comparativ cu perioada similara a lui 2007

Majorarea s-a produs pe fondul dublarii vanzarilor pe segmentul produselor non-farma, al reorganizarii proceselor de vanzare si al cresterii de medicamente in raport cu piata, potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii companiei.

 

Pentru anul acesta, compania se asteapta la o crestere de 33% a cifrei de afaceri, dublu fata de majorarea medie a pietei, preconizata la 15-18%. Profitul obtinut se va cifra la 2,5%, in scadere fata de anul precendent, cand s-a situat la nivelul de 3%, pe fondul presiunii exercitate de marja comerciala.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
Help Net,
Farmexim,
afaceri
/actualitate/afaceri/help-net-crestere-de-45-a-afacerilor-pe-t1-2735856
2735856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.