Happy Tour a inchiriat 1.160 mp spatiu de birouri in Metropolis Center

Postat la 08 decembrie 2009 63 afişări

Happy Tour a inchiriat 1.160 de metri patrati de spatiu de birou, agentul de intermediere al tranzactiei fiind BNP Paribas Real Estate

Happy Tour a inchiriat etajul 4 pentru birouri si o parte din parter pentru activitatile de retail, printr-un contract de inchiriere de cinci ani.

Cladirea de birouri este amplasata in centrul Bucurestiului, pe bulevardul Iancu de Hunedoara, aproape de Piata Victoriei, principalul centru financiar si administrativ al Bucurestiului.

Printre alti chiriasi ai Metropolis Center se numara Boehringer Ingelheim, BERD si DLA Piper. Cladirea a fost dezvoltata de catre grupul austriac Soravia, care a mai dezvoltat un proiect de birouri, de mici dimensiuni, pe Calea Mosilov, vandut catre Equest.

Dezvoltatorul austriac mai are in plan si dezvoltarea unui proiect de birouri in zona Mihai Bravu din Capitala, a carui constructie a fost insa amanata din lipsa de finantare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/happy-tour-a-inchiriat-1-160-mp-spatiu-de-birouri-in-metropolis-center-5164478
5164478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.