Guvernul discuta impozitarea cu 15% a unor indemnizatii, ca alocatiile pentru copii si handicapati

Postat la 07 mai 2010 18 afişări

Guvernul analizeaza posibilitatea ca mai multe indemnizatii sociale, printre care alocatiile pentru copii si cele pentru persoanele cu handicap, sa fie impozitate cu 15%, pentru reducerea cheltuielilor bugetare, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

"Este analizata in prezent si aceasta varianta, ca mai multe indemnizatii sociale, precum alocatiile pentru copii si cele pentru persoanele cu handicap, sa fie impozitate cu 15%", au aratat sursele citate.

Presedintele BNS, Dumitru Costin, a declarat, vineri, ca stie "pe surse" ca la nivelul Guvernului s-ar fi luat decizia diminuarii si a alocatiilor pentru copii cu 15%.

Intrebat de unde are aceasta informatie, Costin a raspuns: "Va garantez ca e reala. E pe surse, dar e reala".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
guvern,
indemnizatii,
alocatii,
handicapati
/actualitate/afaceri/guvernul-discuta-impozitarea-cu-15-a-unor-indemnizatii-ca-alocatiile-pentru-copii-si-handicapati-6099681
6099681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.