Guvernul ar putea introduce un impozit suplimentar pe banci

Postat la 21 iunie 2010 49 afişări

Guvernul va analiza, saptamana viitoare, intr-o intalnire cu reprezentantii BNR, un plan de masuri de redresare economica, intre acestea urmand sa se regaseasca introducerea unui impozit suplimentar pentru banci sau un nou produs de creditare pentru IMM-uri, a spus, luni, ministrul Laszlo Borbely, citat de Mediafax.

Am discutat, astazi (luni - n.r.), in coalitie despre oportunitatea unui set de masuri suplimentare pentru redresarea economiei. Am decis ca saptamana viitoare Guvernul sa aiba o intalnire cu reprezentantii Băncii Nationale a Romaniei, in care sa discutam despre masurile pe care le gandim sa le propunem", a declarat, intr-o conferinta de presa, ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

El a precizat ca masurile pe care Cabinetul le va propune nu au fost stabilite inca, insa cateva dintre acestea "sunt în analiza". Intre acestea, ministrul Mediului a enumerat introducerea unui impozit suplimentar pentru banci, dupa un model deja vehiculat la nivel european, dar si infiintarea unui nou produs de creditare pentru IMM-uri, un card ce ar urma sa fie denumit "Cardul Kogalniceanu".

Cititi mai mult pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Laszlo Borbely,
banci,
impozit,
masuri,
relansare,
economie
/actualitate/afaceri/guvernul-ar-putea-introduce-un-impozit-suplimentar-pe-banci-6436090
6436090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.