GTC deschide mall-ul Galleria Piata Neamt in septembrie

Postat la 05 august 2009 213 afişări

Globe Trade Center Romania si Aura Europe vor deschide luna viitoare mall-ul Galleria Piatra Neamt, acesta fiind al treilea centru comercial Galleria, dupa cele deschise in Buzau si Suceava

Proiectul a necesitat o investitie de 20 de milioane de euro, fiind construit pe o suprafata de 1,8 hectare. Mall-ul are o suprafata inchiriabila de aproximativ 15.000 de metri patrati, o parcare cu 200 de locuri, numarul persoanelor care urmeaza sa lucreze in centrul comercial fiind de 500.

 

Principalele magazine care se vor regasi in mall-ul Galleria din Piatra Neamt sunt Deichman, Orsay, Takko, House of Art, Fox, Tina R, Tekzen si Penny Market. Chiriasii mall-ului au inceput de la finalul lunii iulie sa isi preia spatiile in vederea amenajarii magazinelor, potrivit reprezentantilor celor doi dezvoltatori.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Galleria,
Piatra Neamt,
deschidere,
GTC
/actualitate/afaceri/gtc-deschide-mall-ul-galleria-piata-neamt-in-septembrie-4723464
4723464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.