Groupama Asigurări susţine animaţia autohtonă

Autor: Ioana Matei Postat la 07 octombrie 2013 114 afişări

Groupama Asigurări este pentru al treilea an consecutiv partener al Festivalului Internaţional de Animaţie Anim’est, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animaţie din Europa

Groupama Asigurări susţine animaţia autohtonă

În cadrul competiţiei, Groupama va acorda premiul pentru cel mai bun film în categoria Balkanimation.  Secţiunea este dedicată animaţiei din spaţiul balcanic, iar anul acesta au fost înscrise în competiţie 10 filme din România, Bosnia-Herţegovina, Grecia, Turcia, Croaţia, Serbia şi Bulgaria.

“Festivalul Anim’est este un proiect drag nouă şi devenit deja tradiţie pentru Groupama Asigurări. Suţinerea cinematografiei este una din axele principale de sponsoring pe care le dezvoltăm la nivel internaţional prin Fundaţia Groupama Gan pentru Cinema şi în România prin parteneriatele locale. Valorile noastre fundamentale: solidaritate, promiximitate şi responsabilitate se regăsesc atât în principiile care ne ghidează activitatea comercială, relaţia cu clienţii şi partenerii noştri, cât şi în acţiunile din sfera responsabilităţii sociale şi a politicii de sponsoring”, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing şi Comunicare în cadrul Groupama Asigurări. 

Aflat la cea de-a opta ediţie în România, Festivalul Internaţional de Animaţie Anim’est urmăreşte promovarea şi revitalizarea animaţiei autohtone. Anim’est include şapte secţiuni competitive dintre care: lung metraj internaţional, scurt metraj internaţional, film românesc, film studenţesc, videoclip & advertising, Balkanimation, Minimest şi secţiunii Animash (ex. Mozaic) – rezervate celor mai populare filme de animaţie ale momentului, premiate la festivaluri de film importante din lume. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
animatie,
groupama,
asigurari,
sustinere,
festival
/actualitate/afaceri/groupama-asigurari-sustine-animatia-autohtona-11470904
11470904
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.