Gripa porcina nu se lasa: alte 123 de cazuri

Postat la 19 ianuarie 2010 10 afişări

Alte 123 de cazuri noi de gripa cu virusul A/H1N1 si un deces au fost inregistrate in ultimele 24 de ore la nivel national, astfel ca numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 6.733 cu 108 decese, informeaza Ministerul Sanatatii.

Din cele 123 de cazuri, cate unul au fost inregistrate in judetele Alba, Bistrita, Brasov, Covasna, Iasi, Maramures, Mehedinti, Sibiu, Suceava, Teleorman si Vaslui, cate doua in Cluj, Constanta, Harghita, Hunedoara si Timis, cate trei in Arges, Bacau siIlfov, cate patru in Arad si Olt, cinci in Botosani, cate sase in Dambovita si Prahova, 46 in Bucau si 12 in municipiul Bucuresti. Campania de vaccinare continua cu prioritate in cabinetele medicilor de familie, potrivit sursei citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
gripa porcina,
A/H1N1,
cazuri,
vaccinare
/actualitate/afaceri/gripa-porcina-nu-se-lasa-alte-123-de-cazuri-5375057
5375057
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.