GM a facut profit de aproape 700 milioane de euro in primul trimestru

Postat la 17 mai 2010 14 afişări

Producatorul auto american General Motors a afisat in primul trimestru un profit net de 865 milioane de dolari (696 milioane de euro) si a anuntat ca face eforturi pentru a inregistra profit pe intregul an, ceea ce ar reprezenta o premiera pentru ultimii sase ani, scrie agentia de presa Thomson Reuters.

Chris Liddell, directorul financiar al companiei, a declarat ca rezultatele aferente primului trimestru demonstreaza ca GM a progresat, insa el a refuzat sa ofere estimari pentru restul anului, spunand insa ca lansarea unei oferte publice initiale este posibila in cursului anului viitor. Acum ca am atins profitabilitatea, urmatorul pas este sa atingem profitabilitate sustenabila", a spus Liddell.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
masini,
GM,
profit
/actualitate/afaceri/gm-a-facut-profit-de-aproape-700-milioane-de-euro-in-primul-trimestru-6128177
6128177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.