Ghetea: Perioada refinantarilor este de "incalzire" pentru banci

Postat la 20 aprilie 2011 33 afişări

Perioada refinantarilor de imprumuturi este normala, de "incalzire" pentru banci, dar nu trebuie sa dureze mult intrucat nu ajuta la cresterea creditarii per total, crede presedintele ARB, Radu Ghetea, care spera ca in a doua parte a anului vor aparea cereri de credite "suficient de bune".

"Cu totii incercam sa vanam clientii altor banci. Sper ca aceasta perioada de incalzire, normala, sa se termine cat mai repede si sa putem avea si cereri suficient de bune si de interesante din partea clientilor si nu numai sa facem refinantare", a spus Ghetea, in cadrul unui seminar organizat de Ziarul Financiar. El a explicat ca exista in prezent o efervescenta, o activitate intensa a bancilor de a oferi persoanelor fizice si juridice oferte de finantare atractive atat in ceea ce priveste refinantarea, cat si pentru afaceri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
cec,
ghetea,
arb,
refinantari
/actualitate/afaceri/ghetea-perioada-refinantarilor-este-de-incalzire-pentru-banci-8175391
8175391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.