Gemini Capital Consult isi schimba numele

Postat la 24 ianuarie 2008 3 afişări

Gemini Capital Consult, cel mai important broker de credite de pe piata romaneasca, va incepe la finele lunii februarie o ampla campanie de rebranding, dupa ce denumirea companiei a fost de curand schimbata in "Kiwi Finance". Schimbarea numelui vine intr-un moment in care compania se gaseste intr-un moment de consolidare a pozitiei de lider pe aceasta piata, cu planuri ce vizeaza o dezvoltare puternica si extinderea in afara granitelor tarii, explica pentru BUSINESS Magazin Anca Bidian, general manager Kiwi Finance.

Operatiunea de rebranding vine si in contextul in care, la jumatatea anului trecut, actionariatul companiei de intermediere financiara a si fondul de investitii suedez Oresa Ventures, printr-o investitie de 3 milioane de euro.

Kiwi Finance – companie creata de Anca Bidian in 2003 - a plasat anul trecut credite de 162 de milioane de euro, iar pentru 2008 isi propune o crestere a volumului de credite intermediate al circa 300 de milioane de euro, potrivit lui Bidian.

In prezent, compania lucreaza cu o serie de parteneri la nivel national (UniCredit, Piraeus Bank, Volksbank, Bancpost, Alpha Bank, OTP Bank Romania, Raiffeisen Bank, Credit Europe, Domenia Credit) si cu alti doi pe plan local (BRD la Cluj si BCR la Brasov). In plus, in primul trimestru din 2008 va incepe sa functioneze si o sucursala la Madrid (Spania).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii financiare,
Gemini,
credite
/actualitate/afaceri/gemini-capital-consult-isi-schimba-numele-2347836
2347836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.