Gasirea unor forme de sprijin financiar, printre prioritatile noului Ministru al Agriculturii

Postat la 22 decembrie 2009 8 afişări

Mihail Dumitru, noul Ministru al Agriculturii, si-a expus in fata comisiilor parlamentare prioritatile pentru programul de guvernare, printre care se numara inlocuirea subventiilor cu alte mijloace de ajutor financiar de stat si acordarea la timp a banilor pentru fermieri.

"Principala mea prioritate ca ministru al Agriculturii este sa vad care este starea unor forme de ajutor ale Comisiei Europene si sa le pot inlocui cu altele", a declarat Dumitru.

O alta prioritate a ministrului proaspat desemnat este plata la timp a banilor catre agricultori, pentru ca acestia sa isi poata relua ciclul de productie. Deasemenea, Dumitru va urmari restructurarea sectorului agricol si a celui agroalimentar, pentru a dezvolta mai multe ferme de familie.

Mihail Dumitru este specializat in economie agrara si a ocupat functia de negociator-coordonator al Programului de Dezvoltare Rurala pentru Romania in cadrul Comisiei Europene, pana la nominalizarea sa la conducerea Ministerului Agriculturii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agricultura,
Mihail Dumitru
/actualitate/afaceri/gasirea-unor-forme-de-sprijin-financiar-printre-prioritatile-noului-ministru-al-agriculturii-5198182
5198182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.