Furla se extinde in Brasov

Postat la 28 ianuarie 2008 1 afişăre

Cel de-al doilea magazin Furla din tara specializat in vanzarea de genti si accesorii de lux va fi deschis la sfarsitul lui februarie in urma unei investitii de aproximativ 100.000 de euro, in incinta Galeriilor Corona din Brasov.

“E drept ca pe segmentul de fashion de lux Brasovul este o piata aflata inca la inceput, dar avem convingerea ca lucrurile vor evolua rapid. Vrem sa fim printre primele branduri care vor contribui la acest lucru”, spune Adrian Puiu, directorul firmei "Puiu si fii", care detine franciza brandului italian pentru Romania. Aceasta mai are impreuna cu Dragos Doros, prin firma Top Retail, si francizele Bally, Fratelli Rossetti si Bruno Magli pentru Romania.

In noul magazin, care va avea 65 de metri patrati, Furla va vinde colectia de primavara-vara 2008 care cuprinde intreaga gama de produse si accesorii: genti, curele, portofele, bijuterii, ceasuri, accesorii textile, etc.

Brasovul este al doilea oras in care se vor gasi produsele Furla, dupa lansarea, de la inceputul anului trecut, pe piata din Romania cu magazinul de pe Calea Victoriei din Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/furla-se-extinde-in-brasov-2353064
2353064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.