Fresenius NephroCare: Estimam 40% cota de piata pentru primul semestru

Postat la 29 mai 2008 23 afişări

Operatorul centre de dializa Fresenius NephroCare, unul dintre liderii pietei locale de profil, estimeaza ca va inregistra, anul acesta, afaceri de aproximativ 19,5 milioane de euro, in crestere cu 92% fata de rezultatele raportate in anul precedent.

De asemenea, reprezentantii companiei estimeaza ca la sfarsitul primului semestru divizia NephroCare va detine o cota de piata de 40%, in conditiile in care estimeaza ca in acest an piata de servicii private de dializa va ajunge la 30 de milioane de euro.

Pana in 2010, compania estimeaza ca va deschide 11 noi clinici, cinci dintre ele urmand a fi inaugurate pana anul viitor. Orasele vizate pentru primele cinci inaugurari sunt Brasov, Ploiesti, Pitesti, Suceava si Deva, fiecare centru de dializa reprezentant, in medie, o investitie de 2 milioane de euro.

In aceste conditii, cifra de afaceri a companiei ar urma sa ajunga in 2010 la 36 de milioane de euro.

Pana in prezent, operatorul a investit aproximativ 10 milioane de euro in cele patru centre de dializa pe care le detine deja in Bucuresti, Iasi, Constanta si Oradea.

Principalii concurenti locali ai Fresenius NephroCare sunt Nefromed, Avitum, International Healthcare, Med Center Clinic si Renamed. Fresenius NephroCare este divizia de servicii private de dializa in Romania a Fresenius Medical Care, companie de servicii si produse de dializa cu o retea de peste 2200 de clinici private din America de Nord, America Latina, Europa si zona Asia-Pacific.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
Fresenius,
dializa
/actualitate/afaceri/fresenius-nephrocare-estimam-40-cota-de-piata-pentru-primul-semestru-2670273
2670273
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.