Fratii Penescu redeschid hipermarketurile PIC

Postat la 28 aprilie 2010 20 afişări

Reteaua de hipermarketuri PIC, apartinand fratilor Penescu, redeschide magazinele, dupa ce le inchisese pe rand incepand din 2009 si pana in ianuarie anul acesta, in urma intrarii in insolventa a firmei care le administra.

In luna noiembrie a anului trecut, PIC a anuntat ca a cerut intrarea in insolventa.

Reteaua de hipermarketuri PIC numara cinci unitati, situate in Pitesti, Craiova, Braila, Oradea si Calarasi.

"Primul magazin din retea care urmeaza a fi redeschis este cel din Craiova, urmand ca in aproximativ o luna si jumatate sa fie deschis si magazinul din Pitesti. Am ales magazinul din Craiova pentru ca este mai usor de readus pe piata de retail, datorita faptului ca acolo a functionat tot timpul magazinul Interhome. Practic, locatia nu a fost inchisa definitiv niciodata. Acest aspect ne permite o deschidere mai usoara din punct de vedere tehnic a tuturor utilajelor si structurilor aferente", a declarat, in comunicat, Claudia Rusu, directorul de marketing al firmei Muntenia Hipermarket, care administreaza reteaua PIC.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Penescu,
hipermarketuri,
PIC
/actualitate/afaceri/fratii-penescu-redeschid-hipermarketurile-pic-6070657
6070657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.