Fostul sef al GSK Romania, numit director non-executiv la A&D Pharma

Postat la 19 septembrie 2008 48 afişări

Roberto Musneci, fostul presedinte al filiale locale a producatorului de medicamente GlaxoSmithKline (GSK), a fost numit, alaturi de Michael Tetreault Schilling, in functia de director non-executiv in Consiliul Director al liderului in distributie si retail farmaceutic A&D Pharma

Alaturi de Musneci, care in prezent este senior partner la compania de consultanta Serbani Musneci & Associates, a mai fost numit in aceeasi functie si Michael Tetreault Schilling, fost managing partner al diviziei din Capitala a firmei de avocatura Linklaters, potrivit informatiilor furnizare de reprezentantii companiei.

 

“Credem ca aceste numiri vor ajuta compania sa fie mai flexibila la schimbarile rapide din economia in care activeaza […] Un Consiliu Director mai putin numeros va putea sa ia decizii mai repede intr-un mediu in continua schimbare si sa sprijine dezvoltarea si profitabilitatea grupului”, a precizat Walid Abboud, presedintele Consiliului Director si actionar fondator al A&D Pharma.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/fostul-sef-al-gsk-romania-numit-director-non-executiv-la-a-d-pharma-3204723
3204723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.