FMI transmite Romaniei ca un nou imprumut „nu este cea mai buna solutie“

Postat la 15 iunie 2010 12 afişări

Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, sustine ca este prea devreme pentru a discuta despre un nou acord cu Fondul, dar ca, in situatia in care vor incepe negocierile in acest sens, statul roman ar trebui sa evite tipul de acord care prevede un nou credit.

Daca statul roman va decide ca are nevoie de ajutorul FMI si dupa ce actualul acord va fi incheiat, acest ajutor ar fi mai bine sa se rezume la implementarea reformelor si nu la un nou imprumut.

Concluzia ii apartine lui Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la Fond, care a explicat ca, in cazul unui nou acord cu FMI, guvernul are la dispozitie trei posibilitati, dintre care una nu este buna, respectiv cea care implica un acord nou similar cu cel vechi, adica cel de acum.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
imprumut,
Mihai Tanasescu,
nou
/actualitate/afaceri/fmi-transmite-romaniei-ca-un-nou-imprumut-nu-este-cea-mai-buna-solutie-6421097
6421097
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.