Florin Calinescu va fi exclus din PNL

Postat la 03 februarie 2010 12 afişări

Actorul Florin Calinescu va fi exclus din PNL, a anuntat, miercuri, liderul organizatiei Pitesti a liberalilor, Marius Postelnicescu, precizand ca excluderea propriu-zisa va avea loc, luni, in cadrul sedintei Biroului organizatiei municipale.

Conform lui Postelnicescu, organizatia PNL Pitesti a luat in discutie, miercuri, "comportamentul, ca membru al organizatiei PNL Pitesti, a lui Florin Calinescu, si, avand in vedere declaratiile publice pe care acesta le-a facut impotriva liderilor PNL Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu", dar si faptul ca nu si-a platit cotizatia niciodata din momentul inscrierii in partid (n.r. - octombrie 2008), liberalii pitesteni au propus excluderea acestuia din partid, decizia finala urmand a fi luata luni, in sedinta Biroului organizatiei municipale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/florin-calinescu-va-fi-exclus-din-pnl-5471575
5471575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.