Firma ginerelui lui Blaga renunta la contractul cu CNADNR

Postat la 10 iunie 2010 11 afişări

Firma Axis Corporate Security SRL, al carei administrator si actionar e ginerele ministrului de Interne Vasile Blaga, a anuntat joi ca a renuntat la contractul incheiat cu Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara, subiect de presa si motiv de critici pentru ministru din partea colegilor.

"Compania Axis Corporate Security SRL Deva a renuntat la contractul de prestari servicii de paza, protectie si securitate incheiat cu Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania - Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara. Miercuri, 9 iunie 2010, conducerea Axis Corporate Security SRL Deva a depus la sediul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara notificarea de renuntare la contract. Va informam ca notificarea a fost acceptata de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara", se arata intr-un comunicat de joi al companiei, semnat chiar de ginerele lui Blaga, Ioan Andrei Rudeanu, in calitate de administrator.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/firma-ginerelui-lui-blaga-renunta-la-contractul-cu-cnadnr-6356453
6356453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.