Fijitsu preia actiunile Siemens

Postat la 23 martie 2009 11 afişări

La 1 aprilie Fujitsu Ltd va achizitiona cota parte de 50% detinuta de Siemens in cadrul joint-venture-ului Fujitsu Siemens Computers, furnizor de solutii si servicii IT.

Ca urmare a anuntului facut compania trece printr-o transformare la nivel de organizare si conducere, portofoliu si oferta, dar si pozitie in cadrul Grupului Fujitsu Siemens, integrarea urmand a se termina la inceputul lunii viitoare.

In plus, Dragos Nicolaescu, Country Manager la Fujitsu Siemens Computer Romania va pleca de la conducere, iar interimatul companiei va fi asigurat de Wolfgang Horak, Senior Vice-President pentru Europa de Sud-Est, pana la nominalizarea unui nou Country Manager. La 1 aprilie compania va spune care va fi noul manager si va face cunoscuta noua strategie de business.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fujitsu Ltd,
Siemens,
IT,
actiuni
/actualitate/afaceri/fijitsu-preia-actiunile-siemens-4074933
4074933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.