Fantana arteziana, porumbei si pomi fructiferi. Cum invingi concurenta pe piata cimitirelor private (VIDEO)

Postat la 22 aprilie 2012 258 afişări

O afacere sigura infloreste de la un an la altul, in jurul marilor orase - cimitirele private care nu duc lipsa de clienti, avand in vedere ca in cele de la stat nu prea se mai gasesc locuri.

In multe primarii din tara exista solicitari pentru amenajarea unor spatii noi pentru locuri de veci. Dar aprobarile nu se obtin usor. Ca sa deschizi o astfel de afacere proiectul trebuie sa aiba verdeata, bancute, flori si canalizare. Altfel spus, un parc in toata regula.

Intr-un cimitir privat din comuna Bragadiru, deschis in urma cu 6 ani, deja 40% dintre locurile de veci s-au vandut. Unele in regim de urgenta, altele in avans, pentru cand va sosi momentul nefericit. Cimitirul Odihna Vesnica are 3 hectare de teren si 4000 de locuri de veci. Preturile variaza in functie de locul in care e amplasat mormantul - de la 600 de lei, la 2500 de lei. Ai zice totusi ca te plimbi printr-un parc. Cimitirul are alei betonate, pomi fructiferi, brazi si trandafiri, fantana arteziana, banci si chiar porumbei.

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
cimitire private,
marketing
/actualitate/afaceri/fantana-arteziana-porumbei-si-pomi-fructiferi-cum-invingi-concurenta-pe-piata-cimitirelor-private-video-9559633
9559633
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.