Facilitatile de plata dubleaza vanzarile Impact

Postat la 04 martie 2009 19 afişări

Impact Developer & Contractor (IMP), dezvoltatorul ansamblului Greenfield din nordul Bucurestiului, a inregistrat in luna februarie a acestui an un volum de vanzari de 15 milioane lei, aproape dublu fata de aceeasi periaoda din 2007, când valoarea contractelor incheiate a fost de circa 7,9 milioane lei.

Compania a incheiat in februarie 25 de tranzactii si 9 antecontracte care urmeaza sa fie finalizate in luna martie. Practic, aceasta este a doua luna de crestere consecutiva dupa rezultatele slabe din lunile noiembrie-decembrie ale anului trecut, cand s-au incheiat in total, pe ambele luni, un numar de 16 contracte, potrivit unui comunicat al companiei. Cresterea se bazeaza pe facilitatile oferite cumparatorului la pachet cu locuinta achizitionata: posibilitatea mutarii imediate si solutiile personalizate de plata (reduceri de pret la plata integrala, inchiriere cu preemptiune la cumparare si finantarea directa a locuintei).

„Din punctul de vedere al preturilor, continuam sa ne pozitionam in palierul de preturi accesibile, fapt sustinut si de rezultatele lunilor ianuarie-februarie 2009, care marcheaza si o apropiere fata de preturile practicate in perioada 2006-2007”, a declarat Carmen Sandulescu, Director Executiv Financiar al Impact Developer & Contractor.

Pentru ansamblul Greenfield din Bucuresti pretul mediu de vanzare a scazut in ultima perioada cu 14% fata de anul 2008, nivelul inregistrat in perioada ianuarie – februarie 2009 (cca 1.500 euro pe metru patrat construit desfasurat) apropiindu-se astfel de preturile pentru acelasi ansamblu in anul 2007.

Cititi mai multe despre solutiile de plata oferite de Impact sau ce alte variante iau in calcul dezvoltatorii imobiliari pentru a vinde pe timp de criza.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/facilitatile-de-plata-dubleaza-vanzarile-impact-4018729
4018729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.