Este piata de clinici private supraincalzita la fel ca imobiliarele?

Postat la 28 mai 2010 29 afişări

Wargha Enayati, fondatorul retelei de clinici medicale private Centrul Medical Unirea (CMU), este de parere ca dupa finalizarea tuturor investitiilor anuntate in acest sector, piata ar putea sa cada, asa cum s-a intamplat in imobiliare. Piata imobilara a fost timp de mai multi ani domeniul "fierbinte" al economiei, atragand investitii de miliarde de euro, pana in 2009 cand a urmat o cadere dramatica.

"Din pacate se vor face toate aceste investitii, insa este o miscare foarte periculoasa. Am sentimentul ca este ca in imobiliare. Piata a crescut in fiecare an. Este ca un balon de sapun si ma astept ca la un moment dat sa explodeze", a spus Enayati intr-un interviu acordat ZF.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/este-piata-de-clinici-private-supraincalzita-la-fel-ca-imobiliarele-6192535
6192535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.