Echipa manageriala de la Terapia, reintregita in cadrul LaborMed

Postat la 18 iunie 2008 353 afişări

Producatorul de medicamente LaborMed Pharma are, incepand cu martie anul curent, o noua organigrama, prin care echipa manageriala de la Terapia Cluj Napoca de acum doi ani se reintregeste

Noii manageri, sub conducerea lui Stephen Stead, au ca obiective principale obtinerea a 40 de milioane de euro din vanzari, cresterea cotei de piata cu 50% si lansarea de noi produse.

Oficialii companiei au precizat ca alaturi de noul director financiar, Mircea Ilie, si de cel de dezvoltare, Adrian Stroilescu, echipa de la Terapia de dinainte de preluarea de catre Ranbaxy s-a reunit prin numirea lui Lucian Codreanu ca director comercial, a lui Mirel Florica pe pozitia de director de operatiuni, a Ancai Petrescu, in functia de manager de resurse umane si a Andreei Ombas ca manager de marketing.

Anterior venirii sale la sefia LaborMed Pharma, Stephen Stead a fost la conducerea Polpharma, cel mai mare producator polonez de medicamente. Intre 2002 si 2006 a fost directorul general al producatorului clujean Terapia, fiind adus tot de fondul de investitii Advent International, actionar la acea vreme in cadrul companiei.

Odata cu restructurarea echipei manageriale, compania s-a reorganizat, astfel incat activitatile comerciale (vanzare, distributie proprie, promovare medicala si marketing) au trecut sub umbrela LaborMed Pharma Trading, firma care anterior reprezenta distributia grupului. LaborMed Pharma va continua sa se ocupe de dezvoltarea si inregistrarea de medicamente, de productie si de contractarea cu distribuitori terti, potrivit comunicatului emise de companie.

Infiintata in 1991 de un grup de medici si farmacisti romani, LaborMed a fost preluata in februarie anul acesta de catre Advent International, printr-o tranzactie de 123 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/echipa-manageriala-de-la-terapia-reintregita-in-cadrul-labormed-2718219
2718219
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.