Dupa cinci ani, Bechtel a asfaltat primii 30 de kilometri din Autostrada Transilvania

Postat la 28 septembrie 2009 18 afişări

Compania Bechtel, constructorul autostrazii Brasov-Bors (Transilvania), a asfaltat 30 de kilometri din tronsonul Campia Turzii-Gilau, in lungime de 42 de kilometri, care ar urma sa fie finalizat pana la 1 ianuarie.

"Pana in acest moment a fost asternut asfalt pe aproximativ 30 de kilometri, restul de 12 fiind in diferite stadii de executie. Pe 17 din cei 30 km asfaltati s-a instalat si stratul final de uzura. De asemenea, au fost instalati parapeti pe 10 kilometri si se continua lucrarile de montare a gardurilor de protectie", a anuntat Bechtel. Astfel, potrivit companiei, 80% din lucrarile de constructie a tronsonului au fost finalizate.

Totodata, constructorul lucreaza la benzile de intoarcere destinate sectiunii, amplasate la kilometrii 12+700 si 44+500, proiectate pentru a asista conducatorii auto sa se intoarca din traseu, in cazul in care gresesc sau trec de nodul rutier.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dupa-cinci-ani-bechtel-a-asfaltat-primii-30-de-kilometri-din-autostrada-transilvania-4941474
4941474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.