Dupa case pentru doctori, case pentru avocati si contabili

Postat la 09 septembrie 2009 12 afişări

Dezvoltatorii proiectului Odyseea Residential din zona de nord a Capitalei a anuntat derularea unei promotii care vizeaza profesiile liberale, si anume avocatii, juristii, notarii, contabilii, arhitectii si psihologii.

Acestia pot achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului la un pret care pleaca de la 1.100 de euro pe metru patrat (plus TVA), fata de un pret general de 1.350 de euro pe metru patrat (plus TVA). In acelasi timp, potrivit reprezentantilor companiei, cumparatorii pot beneficia si de alte facilitati, precum mobilier de bucatarie sau mobilier pentru birou - in cazul avocatilor sau notarilor. Pentru profesiile liberale, pretul unui apartament cu doua camere porneste de la 80.490 de euro (plus TVA).

Dezvoltatorul mai deruleaza si alte campanii promotionale, una dintre acestea vizand tinerii casatoriti care pot achizitiona locuinte la acelasi pret, pornind de la 1.100 de euro pe metru patrat (plus TVA), cumparatorii urmand sa beneficieze si de o excursie. De asemenea, si familiile si medicii pot beneficia de acelasi pret de pornire pe metru patrat.

Odyseea Residential este dezvoltat pe bulevardul Gheorghe Ionescu Sisesti si este compus din 156 de apartamente, in sase cladiri. Ansamblul reprezinta prima investitie pe segmentul rezidential a fondului ausitriac de investitii Immoeast, cel mai mare detinator de proprietati imobiliare pe plan local.

Modalitatea de promovare care vizeaza anumite bresle profesionale este una relativ noua pe piata locala, dupa ce dezvoltatorul israelian Gindi a anuntat dezvoltarea unui proiect rezidential in Bucuresti, proiect care tinteste cadrele medicale.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dupa-case-pentru-doctori-case-pentru-avocati-si-contabili-4876563
4876563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.