Dupa AC/DC si Aerosmith, si Guns N’Roses vin in Romania

Postat la 01 iulie 2010 78 afişări

Trupa Guns N' Roses concerteaza pentru prima oara in Romania, pe 21 septembrie, la complexul Romexpo din Capitala, in cadrul turneului mondial "Chinese Democracy World Tour", informeaza organizatorii, D&D Entertainment.

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in Statele Unite ale Americii.

Fiecare album Guns N' Roses a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muzica,
Guns N’Roses,
concert,
Bucuresti
/actualitate/afaceri/dupa-ac-dc-si-aerosmith-si-guns-n-roses-vin-in-romania-6472818
6472818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.