DTZ Echinox si-a schimbat directorul departamentului de retail

Postat la 13 iulie 2010 30 afişări

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a anuntat numirea lui Razvan Sin in functia de director al departamentului de retail dupa ce Aura Voiculescu, care a condus departamentul in ultimul an si jumatate, a decis sa urmeze cursurile unei scoli de afaceri.

Razvan Sin lucreaza in cadrul DTZ Echinox de la inceputul lui 2007 si s-a ocupat de inchirierea Atrium Center Arad, inchirierea unui spatiu pentru New Yorker in Shopping City Suceava, a unui spatiu Proges in in Shopping City Sibiu si mai multe ancore de inchiriere pentru ancore de mobilier si decoratiuni in proiecte dezvoltate de catre BelRom, potrivit informatiilor furnizate de catre companie.

DTZ Echinox se numara printre primele cinci companii de consultanta imobiliara din Romania, alaturi de Coldwell Banker, Cushman & Wakefield, Colliers International si CBRE Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
imobiliare,
DTZ,
Razvan Sin,
numire,
retail
/actualitate/afaceri/dtz-echinox-si-a-schimbat-directorul-departamentului-de-retail-6547764
6547764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.