DTZ Echinox deschide birou la Iasi

Postat la 31 ianuarie 2008 2 afişări

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox a anuntat ca va deschide un birou regional la Iasi, care va gestiona activitatile companiei in zona de est a tarii. Acesta este al doilea birou din provincie al firmei imobiliare, dupa cel de la Sibiu.

"Dezvoltarea regionala este foarte importanta in strategia noastra. Avem un birou DTZ in Sibiu, care acopera zona centrala si de vest a Romaniei, iar orientarea catre est este fireasca, in contextul in care in prezent din ce in ce mai multe investitii importante vizeaza aceasta zona a tarii", a declarat Tim Wilkinson, managing director al DTZ Echinox. El apreciaza ca prezenta locala ofera companiei "o viziune corecta asupra evolutiei pietei".

DTZ este o companie internatională de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de 200 de birouri in 163 de orase, avand 11.000 de angajati in 45 de tari. In noiembrie 2002, DTZ a deschis primul birou in Romania, la Bucuresti, prin semnarea unui contract de parteneriat cu agentia imobiliara Echinox Consulting.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dtz-echinox-deschide-birou-la-iasi-2358424
2358424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.